CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

La companyia creix amb 18 nous centres durant el tercer trimestre de l'any

GM FOOD arriba als 62 supermercats franquiciats oberts durant 2020

14/10/2020

14 d'octubre de 2020. GM FOOD, companyia referent al sector de la distribució alimentària, segueix implementant la seva estratègia d'expansió nacional amb l'obertura de 18 establiments franquiciats durant el tercer trimestre del l'any.

Amb aquests centres, la companyia arriba als 62 supermercats oberts durant 2020. Els nous establiments, 10 Proxim i 8 SUMA, estan localitzats a Catalunya (8 a Barcelona, 3 a Girona), Andalusia (1 a Almeria i 1 a Granada), 3 a Madrid, 1 a Castella-la Manxa (Toledo) i 1 a la província d'Alacant.

El model de franquícies de GM FOOD està basat en un nou concepte de botiga de proximitat que fusiona l'establiment tradicional amb les franquícies de supermercats actuals, permetent aconseguir una botiga especialitzada (fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria, vinoteca, peixateria, snacks...) amb un assortiment bàsic en alimentació que cobreix les necessitats del dia a dia del consumidor.

L'oferta dels seus establiments compta, a més, amb el reforç de tota la gran qualitat de les 1.900 referències de les seves marques pròpies Gourmet, Mical, Micaderm, GM Wines, Zicarelli, Greenwell, Idonia i Mic & Friends.