CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Més de 1.600 referències de marca pròpia

GM FOOD reforça la marca pròpia amb el cafè Zicarelli, les infusions Greenwell i l'aigua Idonia

22/09/2020

GM FOOD, companyia referent al sector de la distribució alimentària, continua ampliant el seu catàleg de marques pròpies amb la incorporació de les infusions Greenwell, els cafès Zicarelli i les aigües Idonia. Aquestes tres marques s'han afegit a Gourmet (alimentació), GM Wines (vins), Mical (drogueria i neteja), Micaderm (productes d'higiene i cura personal) i Mic&Friends (menjar per a gossos i gats). Amb aquestes incorporacions GM FOOD ofereix més 1.600 referències de productes de marca pròpia.

 

Caffè Zicarelli neix de la tradició dels grans mestres cafeters italians per  poder  oferir  a  cada  tassa   l'experiència   de   l'espresso perfecte. Tractat per tal d'aconseguir que la seva aroma arribi intacta a la tassa i després d'una rigorosa selecció del gra de cafè, Zicarrelli presenta cinc referències: Natural (70% aràbiga i 30% robusta), Natural (100% aràbiga), Natural Cream (70% robusta i 30% aràbiga), ecològic (100% aràbiga) i Descafeïnat (100% aràbiga), totes disponibles en paquets en gra de 500 grams i 1kg als centres GMcash - Gros Mercat i mitjançant el servei de delivery.

 

Greenwell inclou 11 infusions i tes per a cada ocasió: quatre infusions digestives i relaxants, tres varietats de te negre amb propietats estimulants i refrescants, te verd antioxidant, rooibos amb vainilla, i els tes Pu-Erh Yunnan i d'alga nori amb llimona. Tots ells estan a la venda en paquets de 20 unitats als centres GMcash - Gros Mercat.

 

Als establiments GMcash - Gros Mercat, SUMA i Proxim es pot trobar Idonia, aigua de mineralització molt feble de la font de Landín, Pontevedra. Amb només 27mg/l de residu sec, Idonia és ideal per combinar amb qualsevol àpat, font d'hidratació diària i recomanada per a l'alimentació infantil gràcies també, al seu baix contingut en sodi i minerals. Es presenta en tres formats de plàstic reciclable de 0,5; 1,5 i 5 litres.