CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

La renovació integral dels centres comporta una inversió de 5,2 milions

GM FOOD potencia la zona de frescos amb la reforma dels Gros Mercat de Figueres, Girona i Palamós

02/09/2020

GM FOOD, companyia referent en el sector de  la  distribució  alimentària,  està  duent a terme una renovació integral dels seus centres Gros Mercat de Figueres, Girona i Palamós que se centra especialment en potenciar la zona de productes frescos. Amb una inversió total de 5,2 milions d’euros, la reforma de les instal·lacions implica més qualitat, més referències de producte i en global   més comoditat en el procés de compra per part dels milers de professionals d’hostaleria, restauració i comerç independent que utilitzen els seus serveis.

 

La renovació comporta un nou concepte del mercat de frescos, que inclou fruiteria, carnisseria, peixateria i refrigerats, amb una major presència de productes de proveïdors locals. També s’ampliaran els formats i l’assortit de productes, s’impulsaran els productes ecològics i es crearà un nou concepte de bodega, potenciant la secció de vins amb DO de la zona. Tot plegat acompanyat d’una nova implantació de productes que busca que la compra sigui més fàcil, còmode i confortable.

 

D’altra banda, als tres centres es realitzaran les adaptacions de sostenibilitat necessàries, substituint les instal·lacions frigorífiques per altres amb tecnologies que utilitzen refrigerants que no tenen afectació sobre el medi ambient i renovant els equips existents per d’altres més eficients que generen menor consum. Els 71 cash&carry de GM FOOD fan servir energia elèctrica renovable amb certificat d’origen i disposen de plans de gestió de residus.

 

El Gros Mercat de Figueres es va convertir l’any 1970 en el primer cash&carry de l’Estat. Ubicat a l’avinguda de Roses, s/n, l’establiment de 5.635 m2 i 80 places de pàrquing, adaptarà el seu sistema d’il·luminació a LED, com el Gros Mercat de Palamós, que compta amb 3.780 m2 i 144 llocs d’aparcament.

 

El Gros Mercat de Girona, de 3.069 m2, 117 places d’aparcament i una benzinera GMOil, gairebé duplicarà la seva superfície de frescos gràcies a una nova distribució que la transformarà en una zona totalment oberta. A més, a Girona s’instal·laran plaques fotovoltaiques com es farà als centres d’Amposta, Blanes, Castellbisbal i Montcada, que s’afegiran als 7 que ja disposen d’aquesta infraestructura.