CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Complint amb les indicacions de les autoritats sanitàries

Mesures adoptades per GM FOOD per la protecció de tots

20/03/2020

Complint amb les indicacions de les autoritats sanitàries, a GM FOOD hem adoptat i actualitzat mesures de protecció tant per als nostres empleats, com per als nostres clients i proveïdors.

 

Per a una protecció adequada s'han repartit solucions hidroalcohòliques i elements de protecció, amb les corresponents instruccions per a un ús eficient i efectiu, i s'ha reforçat el servei de neteja. S'ha informat de les mesures adoptades i recomanades mitjançant comunicacions individuals i cartells en els espais comuns. També als centres Gros Mercat amb especial èmfasi en les mesures de protecció i higiene a adoptar com mantenir les distàncies de seguretat, controlar l'aforament i repartir elements de protecció. Les mesures de protecció també s'han aplicat a les plataformes de distribució i s'ha informat de les mesures preventives obligatòries per a transportistes i repartidors.

 

Tota aquesta informació s'ha anat actualitzant seguint totes les recomanacions de les autoritats sanitàries. A més, des del primer moment es van suspendre els viatges i es va fomentar el teletreball i l'ús de les diferents eines telemàtiques per a reunions i altres comunicacions.

 

GM FOOD garanteix el subministrament d'aliments i treballa intensament perquè la població tingui assegurada la disponibilitat habitual de productes en tot moment. L'empresa compta amb sis plataformes logístiques a tot el territori espanyol que s’han reforçat per atendre els clients com més ràpid millor.

 

Finalment, vol agrair la col·laboració d'empleats, clients i proveïdors, i enviar un sincer missatge d'ànim als afectats. Estem segurs que si tots actuem amb responsabilitat, aviat tornarem a la normalitat.