CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Creixement a la província de Girona

Valvi Supermercats contracta 460 persones per a la temporada d’estiu i obre el primer SPAR a L’Armentera

19/07/2019

L’empresa ha realitzat la reforma total i nova imatge del seu supermercat VALVI del carrer Joan Maragall de Girona

 

El nou SPAR de L’Armentera, situat a l’Avinguda dels Pasquers nº4, disposa de la secció atesa de carnisseria gestionada per Carnisseria Sart de l’Armentera, i de les seccions en lliure servei de fruiteria i fleca, i del gran celler “Vinoteca VNTC Valvi”. El supermercat, obert de dilluns a diumenge de 9:00h. a 21:00h és atès per 9 treballadors i té una sala de venda de 380m2.

 

A més, el passat dia 4 de juliol, Valvi Supermercats va inaugurar la reforma total i nova imatge del seu supermercat VALVI del carrer Joan Maragall nº 33 de Girona, amb una superfície de 500 metres quadrats de sala de vendes. Aquest establiment disposa de la secció atesa de carnisseria, gestionada per Carnisseria Cèntric de Girona, de les seccions en lliure servei de fruiteria i fleca, i del gran celler “Vinoteca VNTC Valvi”.

 

Amb aquesta obertura i l’adaptació progressiva del seus supermercats a la seva nova imatge, Valvi referma el seu model de botiga dirigida a famílies i a llars que necessiten cobrir la compra diària o setmanal de tot tipus d’articles de gran consum i de producte fresc, i on es poden trobar una àmplia oferta d’articles en diferents formats, adaptats al consum diari.

 

A més, cal destacar que el grup ha contractat 460 persones per a cobrir la temporada turística d’estiu. Entre l’empresa Valvi Supermercats i la societat Miservi, propietat de GM FOOD i de Valvi, s’ha passat de tenir 570 persones contractades a l’hivern, a comptar amb unes 1.030 persones a l’estiu, el que suposa un augment de 460 persones per a cobrir la temporada turística.

           

Valvi Supermercats

 

Empresa de capital familiar 100% gironí, és la primera xarxa de supermercats independents de la província de Girona. Amb un volum de negoci al voltant de 62 milions d’euros, centra la seva activitat en la gestió de 54 supermercats propis amb les marques SPAR, VALVI i SUMA, i també en la gestió dels 39 supermercats SPAR pertanyents a Miservi de supermercats, S.L., societat propietat de GM Food Iberica i de Valvi Supermercats, que suma un volum de negoci al voltant de 44 milions d’euros. Tots aquests centres estan situats a les províncies de Girona i Barcelona.  Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu a GM Food Iberica, companyia líder en el sector de la distribució alimentària majorista a l’estat espanyol.