CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

40 centres SUMA i Proxim a la província

GM FOOD obre el segon Proxim a Figueres

23/07/2019

L’ensenya Proxim, propietat de GM FOOD, ha obert el dotzè establiment franquiciat a la província de Girona i el segon a Figueres. El nou establiment Proxim, situat al carrer Sant Pau, 48 de la població gironina de Figueres, dóna feina a 2 persones. El supermercat, que compta amb totes les seccions habituals en lliure servei, té una superfície de sala de vendes de 88m2.

 

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per posseir un ampli llistat de productes, format per més de 20.000 referències -1.900 de marca pròpia-. L'oferta de Proxim compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves marques pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm, GM Wines i Mic&Friends.

 

 

GM FOOD a Girona

 

Líder en la distribució alimentària a l'engròs, GM Food Iberica compta amb 6 Gros Mercat (Figueres, Girona, Olot, Palamós, Blanes i Lloret de Mar), 28 supermercats franquiciats sota l'ensenya SUMA, 12 Proxim, 73 SPAR, i una plataforma logística a Vilamalla que dona subministrament a tots els establiments propis i franquiciats de la seva àrea d'influència. La companyia també compta a la província amb dues benzineres GMOil als recintes del Gros Mercat de Blanes i Girona.