CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Els nous establiments, amb les marques SUMA i Proxim, han generat 22 llocs de treball

Transgourmet Ibèrica obre 7 supermercats franquiciats a Catalunya durant el primer trimestre

13/04/2022

12 d’abril de 2022. Transgourmet Ibèrica, l’antiga GM FOOD, referent en el sector de la distribució alimentària, ha obert 7 supermercats franquiciats a Catalunya durant el primer trimestre d’aquest any 2022.

 

Els nous establiments, amb les marques SUMA i Proxim, han generat 22 llocs de treball indirectes i sumen una superfície de venda de 1.180 m2.

 

Dos dels 7 establiments inaugurats des de gener corresponen a la marca SUMA i són a la demarcació de Barcelona, concretament a les localitats de Santa Eulàlia de Riuprimer i a Berga. Els altres cinc estan senyalitzats amb la marca Proxim i es troben a Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Girona, Sant Pau de Segúries i Vilanova de la Barca.

 

Aquestes noves obertures s’emmarquen en el pla d’expansió que Transgourmet està implementant per a la seva àrea de retail. Una aposta clara pel seu model de supermercat de proximitat, adaptat a les necessitats i demandes dels franquiciats i dels consumidors de cada zona.

 

Transgourmet és present en 15 comunitats autònomes amb prop de 850 establiments franquiciats amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, aquests últims a les províncies de Barcelona i Girona.

 

A més, Transgourmet Ibèrica té previst acabar aquest any la implementació d’una aplicació de fidelització i venda online pels seus franquiciats SUMA, que els permetrà oferir una major i millor oferta als seus clients.

 

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

 

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suïs Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GMcash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres i 23 benzineres GMOil—, i la divisió de Food Service.

 

També compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.