CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Tercera gasolinera a la Comunitat Valenciana

GM FOOD arriba a les 21 benzineres amb l'obertura d'una GMOil a Finestrat

22/04/2021

22 d’abril de 2021. GM FOOD, companyia referent en el sector de la distribució alimentària, ha inaugurat a Finestrat la seva tercera benzinera GMOil a la Comunitat Valenciana que ha suposat una inversió de 500.000 euros, i ja compta amb 21 estacions de servei a l’Estat. L'ensenya, que va obrir recentment una altra estació de servei en el nou Gros Mercat de Manresa, preveu continuar implementant les seves benzineres autoservei en els recintes dels seus centres de cash&carry.

 

La nova GMOil situada en el recinte del Gros Mercat de Finestrat (Av. Miguel Hernández número 1, de la localitat alacantina), donarà servei les 24 hores del dia, i compta amb dos assortidors i dos tipus de carburant: gasoil i gasolina sense plom 95, a més d’Adblue, un sistema de depuració de gasos per a motors dièsel.

 

GM FOOD dona feina a 150 persones en la Comunitat Valenciana, on treballa amb 140 proveïdors locals, compta amb 11 GMcash, 3 benzineres GMOil i 36 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA i Proxim. 

Les benzineres GMOil estan obertes a tots els públics, i ofereixen un 2% de descompte especial per als clients dels seus establiments. El pagament es realitza directament en l'assortidor, evitant l'entrada a l'establiment, i no requereix de cap tràmit previ. GMOil són centres autoservei amb carburant de gran qualitat a preus competitius, que compleixen amb les especificacions de qualitat de les directives europees. El combustible està microfiltrat, aconseguint un major rendiment del motor i reducció del consum.