CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

La companyia col·labora des de fa anys amb diferents entitats socials

GM FOOD dona 70.000 euros a Càritas

30/03/2021

GM FOOD, companyia referent en el sector de la distribució alimentària, ha fet una donació de 70.000 euros a diferents seus de Càritas repartides per l’estat espanyol que servirà per a proveir d'aliments a col·lectius vulnerables. L'empresa col·labora des de fa anys amb aquesta organització benèfica centrada en ajudar als col·lectius que es troben en risc de pobresa i exclusió social.

 

La donació d'aliments a entitats sense ànim de lucre és una part de la política de Responsabilitat Social Corporativa de GM FOOD. A més de la donació d'aliments i altres productes, la companyia dóna suport a campanyes i activitats benèfiques organitzades per entitats socials. Un exemple és la participació al Gran Recapte que organitzen els Bancs d'Aliments a finals d'any i també en accions d'ajuda contra el càncer. Durant l'any 2020 GM FOOD va centrar part de les seves aportacions a entitats i col·lectius especialment afectats per la pandèmia.

 

GM FOOD també col·labora amb projectes de fundacions que treballen per a ajudar als nens i joves en risc d'exclusió social, com la Fundació PortAventura, o la campanya per a la vacunació infantil impulsada per l'Obra Social de la Caixa i GAVI.