CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Acord de col·laboració nacional entre les dues companyies

GM FOOD obrirà supermercats SUMA a les benzineres Confortauto

23/03/2021

23 de març de 2021. GM FOOD, companyia referent al sector de la distribució alimentària, ha assolit un acord amb Grupo Soledad, líder en la distribució i comercialització de pneumàtics, gràcies al qual s'instal·larà botigues franquiciats SUMA a les benzineres i tallers Confortauto que el grup empresarial té repartits per tota la geografia espanyola.

 

L'obertura d'aquests supermercats serà gradual en els pròxims mesos, tot i que ja estan previstes diverses inauguracions. Un dels primers supermercats a obrir fruit d'aquest acord és el SUMA Express Torrellano d'Elx que s'ha instal·lat al costat de la benzinera i taller Confortauto situat en una de les artèries principals del Parc Empresarial il·licità. El centre compta amb una superfície de més de 100 m2. SUMA ja té 8 supermercats a la província d'Alacant i més de 300 a tot l’estat.

 

El model de botiga de proximitat que s'està implantant GM FOOD amb els seus supermercats SUMA està destinat a satisfer els hàbits dels consumidors ampliant les referències de productes locals, saludables i sostenibles, i dels franquiciats, adaptant els seus negocis a la seva especialització i a les necessitats de la zona.

 

L'oferta dels establiments SUMA inclou primeres marques, producte regional i local, productes frescos i un ampli assortiment de les marques pròpies de GM FOOD Gourmet, Idonia, Mical, Micaderm, GM Wines, Mic&Friends.

 

Grupo Soledad és una empresa familiar creada el 1984 amb esperit emprenedor. L'afany de superació i ganes de millorar han marcat tota la seva trajectòria. Una companyia formada per un conjunt de firmes dedicades al sector del pneumàtic. Amb una facturació de 336.318.995 euros a l'any, compta amb més de 1.100 empleats, 75 tallers propis, 13 estacions de servei i 18 magatzems logístics. Amb el pas dels anys el grup s'ha anat diversificant en diferents línies de negoci, entre les que es troba aquesta nova inversió en supermercats.