Marques pròpies

LA QUALITAT QUE T'ACOMPANYA CADA DIA

Prop de 1.600 referències d'alimentació, productes frescs, drogueria, perfumeria i basar amb una qualitat equiparable a la de les grans marques i una rendibilitat més gran per als nostres clients.

Aquestes marques satisfan tant professionals com consumidors, dins i fora d'Espanya

Gourmet

Gourmet és la marca d'alimentació destinada al sector detallista i l'hostaleria. Amb una gamma de més de 1.100 referències, la marca gaudeix d'un gran prestigi entre els consumidors i ha començat a comercialitzar una línia de productes exclusius sota el nom de Gourmet Premium. Actualment, a banda d’Espanya, Gourmet té presència internacional a: Albània, Alemanya, Aràbia Saudí, Argèlia, Austràlia, Àustria, Bèlgica, la Xina, Xipre, Colòmbia, Costa de Marfil, França, Geòrgia, Grècia, Guinea, Guinea Equatorial, Hong Kong, Irlanda, Itàlia, Letònia, Líbia, Lituània, Marroc, Mauritània, Mèxic, Països Baixos, Regne Unit, República Dominicana, República Txeca, República del Congo, Romania, Suïssa i Veneçuela.

Sabor Español

Sabor Español és la marca més internacional de GM Food Iberica, actualment està present als següents països: Alemanya, Argèlia, Bèlgica, la Xina, Xipre, Colòmbia, França, Geòrgia, Hong Kong, Itàlia, Letònia, Líbia, Lituània, Mauritània, Regne Unit, República Dominicana, República Txeca, Suïssa i Veneçuela. Destinada tant al mercat internacional com al nacional, Sabor Español inclou una selecció de productes típics de la gastronomia espanyola per exportar la nostra dieta més enllà de les nostres fronteres. Olis, conserves, vinagres o turrons són algunes de les referències que, per la seva qualitat, remeten al millor de la nostra terra. Amb Sabor Español, Espanya té sabor.

Bodega Exclusiva

Espanya és un país amb productes vitivinícoles excel·lents. A GM Food Iberica hem seleccionat els millors vins de cada denominació d'origen per donar-los un nom propi i una distribució exclusiva.

Mical

Mical és la marca de productes de neteja i basar i actualment té més de 200 referències: una gamma de productes reconeguts per la seva eficàcia i la seva excel·lent relació qualitat/preu.

Micaderm

Micaderm és la marca de productes d'higiene personal i bellesa. Més de 100 referències d'ús diari que garanteixen la cura i el benestar personal.

Mic & Friends

Mic & Friends és la nostra marca de menjar per a gossos i gats, presentada en pràctics sacs de 1,5 a 20 kg. Sabem que l’alimentació de les nostres mascotes és molt important, per això hem desenvolupat Mic&Friends.

Documentación producto